• VĂ INVITĂM ÎN LUMEA MANDALELOR

    VĂ INVITĂM ÎN LUMEA MANDALELOR

GENERALITĂŢI DESPRE MANDALE

Ce sunt mandalele?  

Mandalele sunt imagini care conţin informaţie, codificată în desene şi culori, conform regulilor geometriei sacre. Astfel, mandalele au asociat un câmp de informaţie şi ele acţionează prin acesta, la un nivel foarte subtil.

Ce rol au mandalele?

Mandalele transmit în jur informaţia pe care o conţin, influenţând informaţional şi energetic diferitele tipuri de structuri - informaţionale şi energetice (corp mental, corp emoţional, chakre, meridiane, etc.) şi, mai apoi, structurile fizice.

Mandalele devin astfel un instrument de comunicare, de vindecare mentală şi emoţională, de armonizare energetică, de evoluţie spirituală.

Cum se folosesc mandalele?

Pe farfurioarele sau suporturile ceramice cu mandale vor fi plasate recipientele cu lichide (de preferat recipiente din sticlă sau ceramică), medicamentele, cremele, etc., informaţia transmiţându-se astfel de la imagine la lichidul sau substanţa respectivă. 

Alte mandale sunt imprimate pe căni, apa fiind mediul ideal de înmagazinare a informației: pe această cale informaţia va ajunge în corp, influenţând energetic şi informaţional diferitele structuri şi procese celulare.

Se poate face meditație cu orice mandală, indiferent de suportul pe care ea este executată, informația acesteia fiind astfel interiorizată...

Atenţie!  Mandalele  NU  înlocuiesc tratamentul medical prescris, ele acționează asupra componentelor informaționale și energetice ale afecțiunilor...