Despre bogăție…

Aceasta este o scrisoare de mulțumire!

Așa cum se întâmplă, uneori, în viață există momente de miracol, străfulgerări venite parcă dintr-o altă lume, în care reușim să vedem aspectele esențiale ale scurtei și prețioasei noastre vieți de oameni.

Crâmpeie de alt nivel de percepție – le-am numi în cadrul Școlii spirituale LiLA, momente în care funcționeaza alte benzi de frecvențe ale chakrelor formei de manifestare numite omuleț.

Astfel, mă năpădiră, în repetate rânduri, sentimente de profundă recunoștință față de pacienții mei. Eu, omulețul terapeut, încerc să redau în cuvinte, un smerit mulțumesc către toți cei care au avut încredere să fie pacienți, care au avut deschiderea să împărtășească bucăți de viață, care s-au deschis și care s-au lăsat cunoscuți.

Copil fiind, m-am întrebat, adeseori, dacă este posibil să experimentez viața prin prisma unei alte ființe, să poți să vezi realitatea altfel, unghiuri distincte, fațete ale unei situații, moduri de procesare ale unor întâmplări. Această extraordinară paletă de perspective mi-a fost, cumva, oferită, arătată, de către omuleții care au venit ca și pacienți la terapie.

Mulțumesc pentru tot ce am învățat, simțit, trăit.

Și, dincolo de aspectele acestea mai palpabile, să spunem, mulțumesc pentru că prin această deschidere și încredere arătate, pacienții au devenit motorul principal de practică pentru că ”mă obligă” să lucrez altfel, să mă străduiesc să mă desăvârșesc – pentru că acum nu mai este vorba doar despre mine.

Încerc să încarc această scurtă scrisoare cu toată recunoștința, dragul și smerenia – cele mai rafinate frecvențe ale acestor emoții – și să trimit dincolo de timp și spațiu un sincer și profund mulțumesc tuturor și, în special, Maestrului meu pentru sprijin, pentru că reprezintă, pentru forma de manifestare numită omuleț, legătura cu… non-cuvintele.

Mulțumesc!

De ce trimit scrisoarea Deliei?! Pentru că are legătură cu ”frecvențele frumoase” din chakra inimii, cu atitudinea bodhicitta, cu recunoștiința, smerenia, cu acea altfel de percepție amintită la curs… Un exemplu foarte concret de calități ale chakrei – care ar trebui dezvoltate și cultivate.

(Reamintim, pe scara evoluției – acesta este un pas obligatoriu, care nu poate fi sărit, sau fentat. Aviz egouțelor care se cred mai șmechere…).