În submeniurile atașate sunt prezentate tipurile de mandale pe care le-am creat, ce informative conțin acestea, și de asemenea sunt specificate suporturile pe care le imprimăm…

Mandalele respective devin apoi farfurioare de sticlă, faianțe, suporturi pentru pahare din plută, magneti, tablouri, ceasuri, medalioane, semne de carte, etc… Produsele ca atare le veți găsi prezentate pe pagina de… ”Produse”, desigur!

 

Despre Mandalele LiLA…

Mandalele sunt imagini care conţin informaţie, codificată în desene şi culori, conform regulilor geometriei sacre.

Mandala va transmite această informaţie în jur, influenţând informaţional şi energetic diferitele tipuri de structuri energetice (corp mental, emoţional, chakre, meridiane, etc.) şi structuri fizice.

Mandalele devin astfel instrumente de comunicare, de vindecare emoţională, de armonizare energetică, evoluţie spirituală.

Oricare mandală poate fi plasată sub recipientele cu lichide, sub medicamente, creme, etc. Apa este vehiculul ideal pentru a aduce informația în corp, în structurile celulare.

In cursul terapiilor energetice mandalele (cele de vinil) se pot plasa direct pe corp, pe chakre, pe zonele cele mai afectate, etc. Terapia cu mandale se poate asocia oricărui alt tip de terapie energetică (Reiki, biorezonanță, etc.)

Mandalele se pot executa pe suport de vinil (utile în tratamente sau autotratamente energetice, suporturi pentru pahare sau alte recipiente pentru lichide), plută (suporturi pentru pahare), sticlă (farfurioare, suporturi pentru pahare, decorațiuni), faianță (farfurioare, suporturi pentru pahare, decorațiuni), folie magnetică autoadezivă (pentru frigidere, uși și alte structuri metalice, etc.), hârtie fotografică sau folie transparentă (tablouri, ceasuri), hârtie (semne de carte), cauciuc (mouse-pad).

În curând vom imprima mandale şi pe ţesături, tricouri de bumbac, etc.

Pe fiecare pagină cu mandale este specificat materialul pe care acestea sunt imprimate (nu orice imagine se pretează la orice material…).

Pentru întrebări, detalii și comenzi vă puteţi adresa la mandale.lila@yahoo.com, precizând imaginea (nume și număr) și suportul dorit (ex.”apă 5”, farfurioară de sticlă, etc.).

La cerere, se pot executa şi mandale personalizate, în funcție de nume și data nașterii, pentru diferite afecţiuni, pentru alte probleme, pentru evenimente, etc. O consultaţie personală poate fi utilă în acest sens.

 Atenție:

* mandalele copiate nu au acelaşi conţinut informaţional şi nu funcţionează… 

** mandalele sunt manufacturate şi necesită delicateţe în manevrare…

*** LiLA este marcă înregistrată…