30 SEPT.2013,

8 korica INDRA ._5 korica LELA M..qxd.qxdAndjelka Simovic:

Buna seara și bine ati venit!

Vă salut în numele meu și vă transmit salutări și în numele grupului nostru din Bucuresti, condus de către Dr. INDRA MIHAIȚĂ

Dupa cum știti, îmi este destul de greu să vorbesc în cadrul intalnirilor publice și în fata unui număr mai mare de personae, de fapt  niciodată nu am facut-o și de aceea sunt emotionata și am nevoie de sprijin scris … însă iată că incerc să fac acest lucru, iar pentru asta pot să-i multumesc în primul rând profesorului meu și autorului acestei carti “ Să te căsătorești cu vântul”– dr. Indra Mihăiță.

Intregul proces de traducere a cărtii “ Să te căsătorești cu vântul” a pornit de la încrederea mea neconditionată în ceea ce face Indra, în ceea ce vorbeste, gândeste, scrie și practică alaturi de oamenii care caută la ea sfaturi și ajutor. Ea m-a sustinut din toate punctele de vedere, și în acest fel, această carte își “trăiește” prima lansare în limba sârbă.

Doresc să vă spun că ceea ce Indra scrie în aceasta carte, ea aplică în munca sa cu oamenii și, exersând alaturi de ea, ascultând cu atentie ceea ce spune, ajunge să vă ajute într-un mod aparte.

Ea te ajută într-adevăr, însă nu într-un mod comfortabil sau călduros, ci printr-o putere de neclintit, ca de stâncă, și fără falsă adulatie, te conduce spre o vindecare spirituală.

Câteodată, acest lucru este dureros (chiar și cu lacrimi), deoarece noi trăim în nestiință și cu veșnica întrebare – unde greșim.

Ea vă va îndruma pașii, însă raspunsurile la multe din întrebările voastre, voi sunteți cei care trebuie să le găsiți.

Modurile sale de lucru sunt diverse: sunt / pot fi discutii (la Școala noastră de joia), exercitii de yoga, executarea tehnicilor de REIKI, meditație, remedii florale Bach, mandale, respiratie corectă și curătire a chakrelor; deseori ajungem în drumetii în mijlocul naturii, ce se întind pe mai multe zile, urcușuri / plimbări de ore în șir.

Prin intermediul acestor tehnici ea încearcă să ne elibereze de frică, să ne elibereze/curețe corpul de inepuizabila energie negativă, să ne apere de noi înșine, să ne apropie de perfectiunea naturii, să ne invete să traim pur și simplu, să FIM PARTE din această armonie care se numește UNIVERS.

Eu sunt devotată acestor cursuri, cu scopul de a găsi liniste și armonie, în primul rând a mea cu mine, pace care mi-e absolut necesară din momentul în care am descoperit-o prima oară…

Care este experienta mea: mi s-au deschis prin intermediul practicii niște porti…; însă m-am convins că munca cu sine reprezintă o muncă de lungă durată, constantă și plină de greutăți, plină de piedici, în care propriul EGO constant ridică întrebari și încearcă să se impună  prin îndoială, prin dileme și nu permite gândirii să se elibereze.

Eu mă lupt cu propriul meu EGO și, cu toate lecțiile de până acum, cu toate regulile de comportament și gândire, cu toate întrebarile PRO și CONTRA – fac exercitii de respiratie și încerc să simt energia care este pretutindeni în jurul nostru și cu care se poate lucra, în sensul de însănătoșire în primul rand spirituală, și apoi și corporală.

Parafrazându-l pe Nikola Tesla: acesta ne spune că în jurul nostru exista atâta energie (pe care nu o folosim), încat e ca și cum un om însetat înoată în cea mai curată mare, neștiind să bea din apa din jur….

De ce vă spun toate acestea: deaoarece aceasta este tema acestei cărti, metoda prin care să ne ajutăm pe noi însine și să-i intelegem pe ceilalti.

Vă sfatuiesc să citiți aceasta carte cu multă grija și să o recomandati prietenilor. Nu este o lectură usoară , însă incepeti macar să vă gânditi la ceea ce este scris acolo.

 

La sfârsit, doresc sa-i multumesc Indrei, pentru puterea, voința și răbdarea cu care ocupă de noi, în cadrul grupului nostru din Bucuresti.

Aș dori sa-i multumesc prietenei mele de multi ani, Dr. Snejana Jovicic, cu care impart 15 ani de trai în Bucuresti, care m-a adus la Indra și mi-a dat șansa să văd o cu totul altă lume.

Doresc să multumesc lui Miljurko Vukadinovic înainte de toate pentru truda depusă cu prilejul acestei traduceri, ceea ce nu a reprezentat o munca usoară – cartea e mica în ceea ce priveste numarul paginilor, – însă este complexă și foarte exactă ca și terminologia de tradus, dar și pentru celelalte detalii cu privire la tiparirea, organizarea și prezentarea cărtii.

Doresc să multumesc și celorlaltor persoane din grupul nostru: LiLA (ceea ce înseamnă, în traducere din sanscrita JOCUL COSMIC), care m-au acceptat așa, cu imperfectiunile mele din limba română, însă cu sentimentul unei intelegeri la un nivel mai înalt decat cel al cuvintelor.

Vă multumesc și dumneavoastra pentru ca ati venit și pentru ca ati avut răbdarea de a mă asculta

Vă multumesc…

[Galleries 9 not found]

organizatoare: ANDJELKA SIMOVIC