Program de practică de sală, 2018-2019

 

Am făcut ceva modificări privind practica la sală, vă rugăm să citiți, să încercați să înțelegeți și să respectați acest orar.

Să nu uităm LiLA este o Școală spirituală! Iar practicanții s-au structurat deja, în funcție de vechime, capacități, nivel de preocupare, nivel de conștiință, studiu individual, etc. = pe niște trepte foarte diferite; din acest motiv amestecul nu mai este posibil, fiind în detrimentul tuturor (al începătorilor – care nu pot practica lucruri mai sofisticate, dar și al celor mai vechi, care ar putea merge, de acum, mai departe).

 

Luni, ora 18 (sau 18 30, asta vom stabili ulterior, deocamdată rămâne ora 18): Yoga, exerciții, meditație + elemente teoretice, discuții; pentru grupa mixtă (asta înseamnă cei care au cel puțin un an de grupă de începători, cu o participare constantă; desigur, și pentru cei mai vechi de acest an). Instructor – Delia.

 

Marți, ora 18 30: Yoga, exerciții, meditație + elemente teoretice, grupă de începători (desigur, poate participa, din nou, oricine dintre cei mai vechi, reluările și aprofundările sunt extrem de utile!)

În acest sens – trimit acest mesaj și unora mai vechi, care au întrerupt, etc. Dacă doriți să reluați practica – vă așteptăm; și vă rugăm să anunțați asta Mihaelei Price, cât de curând (0724283778, mihaela_maraa@yahoo.com), ea este responsabilă de această grupă. Dacă nu primim solicitările dvs. – vă promitem că nu vă vom mai plictisi în continuare cu anunțurile săptămânale, înțelegând că nu mai sunteți interesați de practica noastră.

Pe parcursul întregului an – vă rugăm să confirmați de fiecare dată Mihaelei – participarea la această grupă.

 

Miercuri, ora 18 30: Yoga, exerciții, meditație; grupa mixtă; va fi o practică susținută, fizică (serii de asane), pranayama și meditație, dar fără să insistăm pe elementele teoretice (care se presupune că se cunosc, sau pot fi studiate din cărțile noastre, sau aflate în zilele de luni).

În plus – dorim să nu vă mai batem atât de mult la cap – ci să vă lăsăm să decideți dvs. singuri dacă doriți să evoluați și să mai și faceți eforul corect în acest sens).

Această grupă se adresează și celor care încă nu pot, pur și simplu, aprofunda conceptele, astfel încât practica are, deocamdată, pentru ei, un caracter mai mecanic (dar util!).

Desigur, puteți participa în ambele zile, luni și miercuri, ceea ce ar fi de dorit, de fapt.

 

Joi, ora 18 30: ei bine, aceasta va fi o zi de practică diferită de la o săptămână la alta, de aceea vă rugăm insistent să citiți anunțurile săptămânale.

Joia va fi destinată unei grupe de practicanți ceva mai avansați; îi vom numi ”cerc restrâns” (din motive de prevenire a ego-urilor spirituale!); aici includem instructoarele și terapeuții; alți câțiva, foarte puțini din păcate – vor fi anunțați personal dacă fac parte din această grupă.

În alte zile de joi – vor fi Școli de joi, cu discuții sau practică intensivă. Discuțiile se adresează în general, tuturor ”elevilor” școlii. Practica intensivă poate necesita însă, uneori, o anumită vechime, capacitate de concentrare, abilități meditative, etc.

Mai există și cursuri, cu adresabilitate mai largă.

Toate acestea vor fi anunțate săptămânal, nu vă îngrijorați.

 

Vinerea rămâne o zi deschisă – unei practici suplimentare (dacă vor fi doritori, noi ne dorim asta foarte mult!), unor ședințe de lucru, organizări de tabere, evenimente, etc.

Sâmbătă dimineața și prânz:putem programa TERAPII LiLA…

 

Și să nu uităm karma yoga, curățenia la sală, la care sunteți invitați să participați cu toții, prin rotație (responsabilă cu programările este Antigona, 0722300171). Zilele administrative le stabilim ”din mers”, așa cum am făcut și până acum.

Încă ceva: cu cât practicanții sunt mai vechi – cu atât devine din ce în ce mai necesar…, apoi, la un moment dat – va deveni obligatoriu (!) studiul conceptelor Școlii. Toată practica este clădită în sprijinul acestor concepte. Iar scopul Școlii este exact înțelegerea și aplicarea lor, în vederea transformării interioare și atingerii unui alt nivel de conștiință. (Iar dacă nu sunteți dispuși să faceți asta, probabil că această Școală nu este pentru dvs.)

 

Vă așteptăm cu drag – în noua formulă!

 

Cei înscriși la cursurile Școlii – primesc email săptămânal cu progamul respectivelor zile (acesta mai suferă modificări: vacanțe, tabere, etc., DECI VA TREBUI CITIT)

Dacă doriți să vă înscrieți… o puteți face la secțiunea Contact sau contactând direct instructoarele (Mihaela Price: 0724283778, Delia Lugojan: 0730588858). În plus, ele vă pot oferi mai multe informații despre desfășurarea practicii sau a terapiilor…

Obligatoriu: de studiat și DE APLICAT Codul de conduită și regulamentul de practică sau de tabere.

Vă rugăm (insistent)!!! să citiți materialele de pe acest site, pentru a vă familiariza cu conceptele și atitudinea Școlii; pe măsură ce veți practica, presupunem că aceste noțiuni vor fi mai bine înțelese și integrate…

Vă mulțumim și vă așteptăm!

  Indra