ANUNȚ pentru PRACTICAYOGA-LiLA ÎNCEPĂTORI, 2017

 

Începem și noi Școala LiLA,

 

Iată – acest anunț vă invită la grupa de începători ”zero”, ”grupa mică” – de practicanți într-ale meditației și yoga.

Care va avea loc în zilele de luni la ora 18 30.

 

Sunt bineveniți, deci, cei foarte începători.

Dar și dintre cei de anul trecut (sau din anii trecuți) – care au venit doar de câteva ori și nu ”au promovat” încă în grupa mijlocie.

Iar dintre cei ceva mai vechi – desigur, toți cei care simt nevoia să o ia de la început, iar și iar, spre o mai bună înțelegere și aprofundare.

Pentru cei vechi: dacă doriți să invitați pe câte cineva nou la practică, iată, acel cineva va putea profita de acum – de acest mesaj.

 

Organizatoare va fi Mihaela Price; ajutată de Delia și Nona. Aveți deci trei instructoare drăguțe, competente și motivate.

Vom solicita confirmarea dvs. de fiecare dată (Mihaelei, sms sau email: mihaela_maraa@yahoo.com, 0724283778 ), în timp util, din motive de bună organizare, dar și de responsabilizare a dvs.

Pentru orice alte informații referitoare la practică – vă veți adresa, de asemenea, lor.

 

Plata = donații, ca și până acum; acestea vor reflecta implicarea și valoarea pe care dvs. o acordați practicii.

 

Yoga-LiLA NU este un scop în sine, NU este un prilej de relaxare, de vindecare sau de gimnastică.

Yoga-LiLA face parte din Școala spirituală LiLA, fiind un instrument valoros al acesteia: de schimbare, rafinare, evoluție.

De aceea este absolut necesară studierea materialelor Școlii (www.lila-spirit.ro, cărți, înregistrări mp3, CD-uri, DVD-uri, etc.), participarea la Școala de joi, discuții, cursuri, etc.

 

Toate acestea vor fi anunțate email, săptămânal, inclusiv programul de practică..

 

Fără acest studiu personal – este foarte puțin probabil să vă alegeți cu ceva valoros dintr-o practică grea și extrem de rafinată – pe care nu o veți putea înțelege, integra și aprofunda altfel.

Repetăm, LiLA ESTE O ȘCOALĂ SPIRITUALĂ: deci vă invităm să vă raportați la ea ca atare.

Altfel va fi doar o pierdere de timp: și pt dvs., dar și pentru noi.

 

Oricum, adevărata practică va începe doar după câțiva ani (3-4-5…) de ”grupă mică și mijlocie”… Până atunci – doar exersăm, acumulăm informații, cochetăm cu, încercăm să înțelegem-simțim câte ceva: adică doar ne apropiem, de la o foarte mare distanță, de o practică autentică.

 

În speranța că toate acestea nu v-au demoralizat, ci dimpotrivă, vă inspiră și vă atrag înspre o Cale spirituală reală,

 

Vă așteptăm cu drag,

Indra, Mihaela, Delia, Nona

 

PS: Vă rugăm de asemenea să studiați Codul de conduită al Școlii, Algoritmii spirituali, Regulamentul taberelor… Veți găsi acolo elemente foarte utile

 

PPS: Trimit acest mesaj și celor din anii trecuți care s-au dovedit a fi mai puțin interesați, sau celor care doar s-au aflat în trecere pe aici, poate unii dintre ei vor dori să reapară la această grupă.

Dacă nu – aceste mesaje-anunțuri vor înceta, ele nemaiavând nici un rost.

Desigur, dacă vă răzgândiți vreodată și descoperiți brusc valoarea unei practici spirituale reale  – ne anunțați și puteți reveni, ținând cont însă de toate cele de mai sus.