Adevarul este că Indra organizeaza tabere pentru a ne ajuta să evoluăm spiritual. Ăsta e scopul sufletului ei și scopul ei declarat, oficial. Nu există dubii, confuzii, neclarități.

Dar oamenii: „Ce? Ce ce e aia? Am citit, stiu eu povestea cu spiritualitatea. Da, dar nu mă interesează,  pentru că nu-mi folosește la nimic. Lumea e la fel, seful care…, bărbatul care …, copilul care… numai de evoluție spirituală nu-mi arde mie cănd mă gândesc cu ce plătesc ratele la bancă.”

Lumea e la fel pentru că tu ești la fel, lumea va fi altfel când tu vei fi altfel. Viața ta e ca o carte pe care Universul o citește în tine. Dacă tu ești gri, viața ta nu poate fi roz. „ Dar tu habar nu ai nimic de aceasta”, cum ar zice Nichita, tu de fapt habar nu ai că tu ești cauza vieții tale.

Ce se întâmplă în taberele Indrei?

„Devii roz?” Cam așa ceva. Fiecare lucrează asupra lui prin toate tehnicile pe care unii le știu, alții le vor învăța, și Indra lucrează asupra fiecăruia, îl curăță, îl vindecă, îl energizează, pe fiecare participant în parte. Dacă la asta se adaugă partea de conștiență, de conștientizare din partea respectivei persoane, viața ei începe să se schimbe. Nu, nu ăsta e scopul Indrei, dar evoluția implică rafinarea structurilor, iar rafinarea lor înseamnă automat o viață mai bună, o viață frumoasă, apariția entuzizsmului, a bucuriei de a trăi, relații armonioase, abundență materială, sănătate perfectă. Asta pentru că tu devii altă persoană, pentru că se rescrie cartea.

Dar  BINEÎNȚELES că oamenii nu se pot schimba decât dacă vor. Dacă sunt suficient de lucizi și cinstiți cu ei înșiși ca să-și recunoască erorile, pentru că oricât de mult ar lucra Indra asupra unui om, dacă el se încăpățânează să rămână în vechile tipare, rămâne în vechea viață.

 

Ce pot să mărturisesc eu ca unul dintre participanți, este că după fiecare tabără am simțit ceva schimbat în mine și în viața mea, în bine, am simțit schimbări în bine. Asta în condițiile în care nu ajungea la mine ce spunea Indra și nu simțeam nimic. Pur și simplu cam un an nu i-am recepționat mesajul. Asta până într-o zi,  când am început să o aud, să înțeleg, să simt. Și acum am senzația că sunt la începutul unui drum minunat: calea spirituală.

 

Probabil dacă nu Indra, ci eu aș face anunțul de tabără ar suna cam așa :

„ Viața voastră poate deveni plină de  frumusețe, armonie, iubire, entuziasm, sens, abundență materială.. Da, se poate,  se poate ca oamenii să vă zâmbească tot timpul, să fie amabili, relațiile cu părinții să fie bune, jobul să vă placă. Și mai ales se poate ca  viața voastră să aibă cu totul alte valențe decât v-ați fi putut imagina, ca și cum o peliculă alb negru devine color. Mai ales se poate să aveți cu totul altă viziune asupra vieții.

DAR, e nevoie de voi prezenți, lucizi, sinceri, conștienți, treji, întregi în în viața voastră. Este nevoie de o stare de conștiință lărgită.

Vă invităm în taberele Lila pentru a deprinde alfabetul unei astfel de vieți. ”

 

dr. Gabi Ciorbea