Program de practică de sală, 2020-2021

Să nu uităm LiLA este o Școală spirituală! Iar practicanții s-au structurat deja, în funcție de vechime, capacități, nivel de preocupare, nivel de conștiință, studiu individual, etc. = pe niște trepte foarte diferite; din acest motiv amestecul nu este posibil, fiind în detrimentul tuturor (al începătorilor – care nu pot practica lucruri mai sofisticate, dar și al celor mai vechi, care ar putea merge, de acum, mai departe).

Luni (ora 18), marți și miercuri (ora 18 30) : Yoga, exerciții, meditație + elemente teoretice, discuții; pentru grupa mixtă (asta înseamnă cei care au cel puțin un an sau doi de grupă de începători, cu o participare constantă; desigur, și cei mai vechi!).

În zilele de luni – de obicei programul va fi ceva mai dificil, conținând și elemente de kata LiLA, mai multă meditație, etc.

Miercuri, ora 1O: Yoga, exerciții, meditație; grupa mică, începătorii. Va fi o practică fizică (serii de asane), pranayama, elemente introductive de meditație, accentul se pune pe exercițiile de curățare, conștientizare, etc.

Joia va fi destinată unei grupe de practicanți ceva mai avansați; îi vom numi ”cerc restrâns” sau ”grupa mare” (din motive de prevenire a ego-urilor spirituale!).  Cei câțiva, puțini din păcate – vor fi anunțați personal dacă fac parte din această grupă, după ce au ”promovat” celelalte stadii.

În alte zile de joi – vor fi Școli de joi, cu discuții sau practică intensivă. Discuțiile se adresează în general, tuturor ”elevilor” Școlii. Practica intensivă poate necesita însă, uneori, o anumită vechime, capacitate de concentrare, abilități meditative, etc.

Mai există și cursuri, cu adresabilitate mai largă. Dar toate acestea vor fi anunțate săptămânal, nu vă îngrijorați.

Vinerea rămâne o zi deschisă – unei practici suplimentare (dacă vor fi doritori), unor ședințe de lucru, organizări de tabere, evenimente, etc.

Sâmbătă dimineața și prânz: putem programa TERAPII LiLA…

Și să nu uităm karma yoga, curățenia la sală…, alte activități (casa LiLA de la Rătești, etc.).

Încă ceva: cu cât practicanții sunt mai vechi – cu atât devine din ce în ce mai necesar…, apoi, la un moment dat – va deveni obligatoriu (!) STUDIUL CONCEPTELOR ȘCOLII. Toată practica este clădită în sprijinul acestor concepte. Iar scopul Școlii este exact înțelegerea și aplicarea lor, în vederea transformării interioare și atingerii unui alt nivel de conștiință.

(Iar dacă nu sunteți dispuși să faceți asta, probabil că această Școală nu este pentru dvs.)

Cei înscriși la cursurile Școlii – primesc email săptămânal cu progamul respectivelor zile (acesta mai suferă modificări: vacanțe, tabere, etc., DECI VA TREBUI CITIT)

Dacă doriți să vă înscrieți… o puteți face la secțiunea Contact sau contactând direct instructoarele (Mihaela Price: 0724283778). În plus, ele vă pot oferi mai multe informații despre desfășurarea practicii sau a terapiilor…

Obligatoriu: de studiat și DE APLICAT Codul de conduită și regulamentul de practică.

Vă rugăm (insistent)!!! să citiți materialele de pe acest site, pentru a vă familiariza cu conceptele și atitudinea Școlii; pe măsură ce veți practica, presupunem că aceste noțiuni vor fi mai bine înțelese și integrate…

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Indra