Colorând mandale – “intrăm în lumea și în energia lor…

 

Mandalele LiLA sunt imagini care conțin “informație” – codificată în geometria lor particulară și în culori.

Ele se adresează oricui, oamenilor mari și mici, pentru că acel conținut al lor este “de folos” pentru oricine: mandalele transmit “informații” de iubire, armonie, iertare, deschidere, vindecare, liniște a minții, înțelegere, conștientizare. În plus, focusează atenția, reeducă mintea și capacitatea de concentrare; ajută la centrare, dar și la deschiderea inimii, dar și la comunicare; la dezvoltarea unei altfel de percepții – mai clare, mai rafinate.

Mandalele LiLA sunt anume construite în acest sens: ele sunt impregnate cu aceste câmpuri foarte subtile de informație-energie și vor acționa prin intermediul acestora: pentru că pe măsură ce lucrăm cu mandalele – acest câmp se va transmite în jur, și, mai ales, înspre cel care “le mânuiește” (le colorează, le privește, sau folosește obiecte decorate cu mandale LiLA).

Mandalele LiLA devin, astfel, “ordonatori de câmp”, cum le-ar defini, în limbajul lor elitist, fizicienii: adică restructurează, reconfigurează, vindecă dizarmoniile – din câmpurile informaționale (fizice, mentale, emoționale). Sau, mai simplu și mai pe înțelesul nostru: ele devin instrumente de comunicare, de vindecare emoțională, de echilibrare și armonizare energetică, de evoluție.

Vă propunem aceste imagini de colorat: lucrând cu ele, colorându-le (exact așa cum doriți), câmpul acela de energii frumoase al mandalei – se va impregna și în dvs., transformând, armonizând, structurile subtile mental-emoționale.

Le puteți colora oricum, potrivit inspirației dvs. Desigur, vă puteți face mai multe copii, poate că veți dori să experimentați cât mai multe combinații de culori și de aranjamente geometrice, pentru a “relaționa” cât mai mult și mai diferit, cu mandala respectivă. Efectul va fi mai benefic și mai persistent – cu cât lucrăm mai mult cu ele. După colorare mandalele pot fi incluse în alte compoziții, “tablouri”, colaje, etc.

Vă dorim – inspirație și bucurie în această nouă îndeletnicire!

Pentru cei care doresc să “intre” ceva mai mult, în lumea misterioasă a mandalelor, sunt câteva cuvinte la sfârșitul acestei cărți.

Preț: 30 lei