Ce sunt mandalele?    

  Mandalele sunt imagini care conţin informaţie, codificată în desene şi culori conform regulilor geometriei sacre. Astfel, mandalele au asociat un câmp de informaţie; ele acţionează prin acest câmp la un nivel foarte subtil.

Ce rol au mandalele?  

   Mandalele acționează astfel prin interferență de câmpuri. Ele transmit în jur informaţia pe care o conţin, influenţând structurile informaționale și energetice ale individului (câmp mental-emoţional, chakre, meridiane), ale mediului sau ale spațiului respectiv.   

  Mandalele devin astfel un instrument de vindecare, de transformare, rafinare mentală şi emoţională,  armonizare energetică, evoluţie spirituală.

Cum se folosesc mandalele?

   Mandalele-suport (imprimate pe sticlă, ceramică, plută, material plastic) pot fi plasată sub recipientele cu lichide (de preferat recipiente din sticlă sau ceramică), sub medicamente, creme, mâncare, etc.

  Mandalele-căni… se folosesc ca orice cană.

  Mandalele-tablouri (imprimate canvas sau pe hârtie) se expun, desigur, în spații…

  În cursul terapiilor energetice, dar şi în viaţa de zi cu zi, mandalele de vinil se pot plasa şi direct pe corp, pe chakre, pe zonele cele mai afectate, etc.

  Se poate face meditaţie cu orice mandală, indiferent de suportul pe care ea este executată, informaţia acesteia fiind astfel interiorizată…

  Se poate comunica cu orice mandală…

CE FEL DE MANDALE PRODUCEM?

Mandalele LiLA pentru informarea apei:

  Informaţia mandalei este transmisă apei. Apa este mediul ideal de înmagazinare, pe această cale informaţia va ajunge în corp, influenţând energetic şi informaţional diferitele structuri şi procese celulare. Aceste mandale conferă apei proprietăţi de curăţate a energiilor patogene, de restructurare, reconfigurare energetică şi cristalină, de energizare şi aduc informaţii de vindecare fizică şi emoţională, armonie, iubire, bucurie.

  Mandalele pentru apă sunt imprimate pe căni, pe diferite suporturi (din sticlă, faianţă, plută)pentru pahare sau pentru alte recipiente cu apă; ca atare, sau în combinaţie cu mandalele ”Elemente”, ”Vindecare emoţională”, ”Iubire”, etc.

Mandalele LiLA pentru “vindecare emoţională”:

  Ajută la vindecarea traumelor emoţionale, la conştientizarea, eliminarea şi vindecarea emoţiilor negative, aduc echilibru interior, pace, armonie. În acest mod se poate ajunge la o vindecare emoţională ”corectă”, ce va fi o temelie pentru stabilitatea în timp a oricăror terapii ulterioare.

  Pot fi folosite cu succes în orice demers psihoterapeutic, alături de mandalele ”Conştientizare”, ”Iubire-Armonie”, ”Minte”, ”Deschidere” .

Mandalele LiLA pentru conştientizare”:

  Ajută la accesarea subconştientului, la revelarea propriilor probleme, la propria regăsire de sine… Ajută la înţelegerea şi conştientizarea cauzelor profunde şi mecanismelor de funcţionare ale fiecărei individualităţi, la acceptarea acelor adevărurilor şi la curajul de a face schimbările. Sunt utile în orice demers psihoterapeutic, împreună cu mandalele de Vindecare emoţională”.

  Conştientizarea este un pas obligatoriu în evoluţia spirituală…

Mandalele LiLA pentru elemente şi meridiane”:

  Sunt utile pentru activarea, echilibrarea şi armonizarea celor cinci tipuri de energii ale elementelor, cât şi pentru activarea şi echilibrarea meridianelor energetice corespunzătoare.

Mandalele LiLA pentru activarea ADN-ului”:

  Transmit informaţii pentru pentru înlăturarea programelor negative inscripţionate în molecula de ADN, aduc informaţii de decriptare, reconfigurare,  activare a spirelor ADN-ului, energizare…

  Mandalele contribuie astfel la vindecarea fizică, emoţională, la revelarea de noi abilităţi, etc.

Mandalele LiLA – în tratamentul dependenţelor:

  Sunt utile în terapia diferitelor dependenţe (fumat, alcool, droguri, dar şi dependenţe emoţionale) şi se adresează componentelor energetice ale acestora, mecanismelor mentale şi emoţionale de repetiţie şi ataşament. Pentru vindecarea unei dependenţe este însă obligatorie participarea conştientă, dorinţa de a elimina adicţia respectivă.

Mandalele LiLA pentru minte”:

  Transmit informaţii de creştere a performanţelor intelectuale (atenţie, capacitate de concentrare, memorie, etc.), dar în acelaşi timp – de pace a minţii, linişte interioară, înţelegere, conştientizare…

Mandalele LiLA iubire-armonie”:

  Transmit tuturor celor care vin în contact cu ele – informaţii de iubire, pace, iertare, compasiune, ajută la deschiderea spaţiului sacru al inimii, la înţelegere, acceptare, armonizare…

  Se pot asocia cu oricare alte mandalele, de preferat cu cele de “Vindecare emoţională”, “Conştientizare”, etc.

Mandalele LiLA pentru armonizarea spațiilor”:

  Tablouri sau canvasuri, se expun în spații; armonizează, echilibrează energetica spațiului respectiv, înspre deschidere, comunicare, relaționare frumoasă…

Mandalele LiLA pentru “deschidere”:

  Deschid inima și mintea, aduc bucurie, non-opoziție, fluiditate, integrare în fluxul Universului.

  Numai prin deschidere pot fi asimilate noi informații, inclusiv spirituale; deschiderea permite schimbarea, evoluția…

Mandalele LiLA pentru evoluție spirituală”:

  Conțin câmpuri extrem de rafinate, combinații de mantre, de afirmații (“neti neti”). Aduc ajutor în conștientizarea Naturii tale Reale, în dizolvarea ego-ului, în accesarea unui alt nivel de înțelegere, de conștiință.

Mandalele LiLA pentru curăţare”:

Sunt concepute în special pentru terapeuţi, putând fi folosite cu succes în tratamentele energetice ”de curăţare”: a aurei, chakrelor, meridianelor, de eliminare a energiilor patogene din organe sau chiar de curăţare a unor obiecte (plasate sub acestea), spaţii, etc.

Se pot folosi în chirurgia psihică, regresii, etc., împreună cu mandalele de “Conştientizare” şi “Vindecare emoţională”.

Mandalele LiLA pentru vindecare”:

  Aduc informații generale de vindecare fizică, mentală, emoțională, de armonizare și echilibrare. Anumite mandale includ mantra Buddha al medicinei.

Mandalele LiLA pentru diferite afecțiuni:

  • Terapia diabetului

Se adresează componentelor energetice ale bolii, reechilibrează şi energizează chakra plexului solar (răspunzătoare de buna funcţionare a pancreasului), elimină energiile patogene, activează meridianele de energie, etc.

  • Terapia osteoporozei şi a altor maladii osoase

Se adresează programelor celulare, în sensul restabilirii structurii, forţei, elasticității, arhitecturii şi funcţionalității sistemului osos şi conjunctiv. Se pot asocia cu mandalele de ”ADN”, ”Elemente”, etc.

  • Afecțiuni cutanate

Se folosesc în tratamentul bolilor de piele de orice fel (eczeme, psoriazis, alergii, etc.). Este utilă asocierea lor cu mandalele Vindecare emoţională” şi Conştientizare”, având în vedere natura eminamente psiho-somatică a bolilor de piele.

  • Terapia alergiilor şi a bolilor autoimune

Ajută la reglarea imunităţii, a autoagresiunilor imunitare şi a răspunsurilor dizarmonice la diferiţii stimuli din mediu. Pentru o vindecare eficientă este necesară însă conştientizarea, eliminarea şi vindecarea emoţiilor negative, deschiderea inimii (asociată bunei funcționări a timusului).

  • Mandalele LiLA pentru durere

  Se aplică pe locul dureros, restabilind echilibrul energetic al zonei afectate. Se asociază bine cu mandalele “ADN” şi “Elemente” – pentru natura ”fizică” a afecţiunii, dar şi cu mandalele “Vindecare emoţională” şi “Conştientizare” – pentru latura emoţională…

Acestea sunt doar câteva modele, imaginile noastre, precum și combinațiile de mandale – sunt extrem de numeroase

Mandalele se pot imprima pe diferite materiale, produsele devenind astfel tablouri, ceasuri, canvas-uri, căni, suporturi pentru pahare, puzzle, medalioane, felicitări, mouse pad, magneţi, semne de carte…; în curând și tricouri. Conţin o mandală sau o combinaţie de mai multe mandale. Se adresează oricăror persoane, putând fi folosite sau expuse în orice locuinţă, dar şi în spaţii publice, birouri, cabinete, săli de clasă, grădiniţe, etc.

Mandalele copiate nu au acelaşi conţinut informaţional şi nu funcţionează…

Mandalele sunt manufacturate şi necesită delicateţe la manevrare şi spălare…

LiLA este marcă înregistrată…